کدام شات چوبی بهتر هست؟
سلام
سوالی که برای خریداران وعلاقه مند ها به وسایل و ظروف چوبی پیش میاد این هستش که یک شات قهوه خوری چوبی چه ویژگی هایی را باید داشته باشد
اول از همه خدمت شما عزیزان عرض شود که
جنس چوب استفاده شده بسیار مهم هست
ما از چوب هایی مثل گردو و راش استفاده میکنیم
بدلیل بافت محکم و فشرده
مورد بعدی میزان صاف بودن یا به اصطلاح سنباده ای که روی کار اجرا شده تا چه شماره ای هست؟
گرید سنباده از ۶۰_۸۰_۱۲۰_۱۸۰_۲۲۰_۴۰۰ و ... به بالا میرود
و این تعداد در هر اینچ مقدار سطح زبر را نشان میدهد که هرچه کمتر باشد خط و خش بیشتر و سطح زبر تر و هرچه شماره سنباده بیشتر باشد ما سطح نرم تری را داریم
پس صاف و صیقلی بودن بیرون و داخل بسیار مهم است چون هرچه سطح نرم تر هست ما منافذ باز چوب را محدود کرده ایم و وسیله ی چوبی ما عمر بهتری خواهد داشت که در ادامه توضیح خواهیم داد
مورد بعدی که در خریدظروف حائز اهمیت است
نوع پوششی هست که برای آبگریز کردن ظروف استفاده میشود
در قدیم اکثر تولید کنندگان از روغن برزک و موم عسل در آبگریز کردن ظروف استفاده میکردند
این روش خوب هست اما ظرف همیشه چرب هست و برای ظروفی مثل کاسه آش یا لیوان چای جوابگو نیست
و چون خشک نمیشود به مرور با شستشو از بین میرود و باعث میشود آب به منافذ چوب نفوذ کند و سطح چوب زبر شود
خیلی از همکاران هم از رنگ های شیمیایی مانند سیلر،کیلر،پلی استر،نیم پلی استر برای براقیت و آبگریز کردن چوب استفاده میکنند
اما امروزه در صنعت اروپا تولید رنگ های شیمیایی متوقف شده
به دلیل سرطان زا بودن آن ها پس از مدت ها
و از رنگ های گیاهی و پایه آب استفاده میشود
ما برای ظروف تولیدی خودمان از پوشش گیاهی همل استفاده میکنیم
چرا که هم به خوبی سطح چوب را عایق منافذ باز را بسته
و براقیت خوبی را به محصول میدهد.